Klaar om nu van je klachten af te komen?

NU tijdelijk voor iedereen met fysieke klachten!

De oplossing bij:

NEK, SCHOUDER EN RUGKLACHTEN

Onderneem NU actie en zeg nee tegen PIJN
Days
Hours
Seconds

Wat klanten van ons vinden

Britta
Student
Read More
Er wordt echt naar je geluisterd en de oefeningen zijn efficiënt. Mijn klachten waren veel sneller verholpen dan verwacht. Ook fijn dat er naar de oorzaak wordt gekeken van de klachten. Echt een aanrader!
Michelle
Verpleegkundige
Read More
Al voor meerdere blessures geweest en continue een passende behandeling gekregen waardoor weer goed hersteld. Voor mij geen andere fysiotherapeut meer!
Saly
Zelfstandigonderneemster
Read More
Bij HPFysio krijg je een goede en persoonlijke begeleiding wat zorgt voor een snel herstel. De fysiotherapeuten zijn vrolijk en bekwaam en steken veel tijd in het opstellen van een persoonlijk behandelplan die aansluit bij de patient. Na een traumatisch ongeval ben ik weer helemaal op de been. Voor mij geen andere fysio meer:).
Pria
Tandartsassistent
Read More
Erg blij dat ik hier terecht ben gekomen! Er wordt goed geluisterd naar de klachten en er wordt helder uitgelegd naar wat mogelijk de oorzaken zijn. Daarbij heb ik ook tips gehad en oefeningen welke mijn klachten kunnen verminderen. Ze zijn erg flexibel met het maken van afspraken en het voelt ook alsof ze altijd voor je klaar staan!
Scott
Personal Trainer
Read More
Behandeling op maat! Ik ben heel tevreden met de therapeuten van HP ze helpen mij iedere keer goed herstellen. Ze hebben veel kennis van hun vak en zijn niet bang voor een uitdaging. Als danser en super actief persoon is het ook fijn om te horen dat je gewoon door mag trainen. Natuurlijk wel opletten en bepaalde oefeningen vermijden, maar daar geven ze heel nauwkeurig advies over! Dank je wel guys!
Boy
Artiest
Read More
Mega blij met mijn behandeling bij HP Fysio! Na al ruim 3 jaar rond te lopen met klachten en pijn aan mijn onderrug, lijk ik er nu toch echt vanaf te komen. Samen met Wesley gekeken naar een duurzame aanpak en wekelijks samen gewerkt. Zowel zijn behandeling als mijn oefeningen thuis hebben ervoor gezorgd dat ik weer kan bewegen als voorheen!
Cecil
Accountant
Read More
Na problemen aan wat spieren door Healthy Performance onder handen genomen. Zeer professioneel behandeld en je merkt dat het een bedrijf is met goed geschoolde vakmensen. Was snel ban mijn problemen af. Thanks heren!!!!
Previous
Next

Waarom kiezen voor HPFYSIO?

Kiki en Shane - Twee van onze specialisten

KIki is een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten

Klaar om van je klachten af te komen?

ONDERNEEM DAN NU ACTIE!​

Boek hieronder direct jouw behandeling

Copyright 2022 - Healthy Performance Fysiotherapie - Privacybeleid
LET OP nog maar enkele Plekken vrij!

Copyright 2023 Healthy Performance Fysiotherapie – Privacybeleid

Fysiotherapie hardlopers

JA, IK WIL EEN GRATIS CHECK

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op!

Ja, ik wil een gratis check

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contact informatie
Verified by MonsterInsights