Fysiotherapie in Amsterdam

We willen allemaal soepel bewegen. Toch zijn er helaas voldoende redenen waardoor dit niet altijd lukt. Een ongeval, stress, een blessure, een ziekte of aandoening: het kunnen allemaal redenen zijn waardoor bewegen lastig wordt. Een goede reden om een bezoek te brengen aan een fysiotherapeut!

Soepel bewegen bij HPfysio in Amsterdam

Rond blijven lopen met klachten is helemaal niet nodig. HPfysio heeft verschillende oplossingen voor jouw klachten. In onze praktijk kun je terecht voor:

  • Dry needling
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Behandeling van Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
  • Flywheel training; effectiever dan traditionele krachttraining
  • Manuele therapie
  • Revalidatieprogramma
  • Personal training

Bij HPfysio gaat het om jou 

HPfysio biedt een totaalpakket aan fysiotherapie in Amsterdam. Wij behandelen niet alleen jouw klacht. Jouw lichaam is veel meer dan alleen de klacht waarvoor je komt. Daarom kijken we samen met jou welke klachten of beperkingen jij ervaart en gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaak. We bekijken welke behandeling het beste bij jou past en gaan aan de slag. Een mooi voorbeeld hiervan is de psychosomatische fysiotherapie. Daarbij pakken we niet alleen de klachten aan die ontstaan door bijvoorbeeld stress, maar we bieden je ook een manier om deze klachten in de toekomst te voorkomen. Jouw gezondheid en een goed functionerend lichaam en geest staan voorop, want tenslotte is dat wat je écht verder helpt.

Afspraak maken voor fysiotherapie in Amsterdam

HPfysio biedt fysiotherapie in Amsterdam. Ben je op zoek naar een goede fysio in Amsterdam, in de regio Oud-Zuid, Zuidas of Buitenveldert, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk aan het Europaplein is eenvoudig te bereiken.

Op zoek naar goede fysiotherapie in Amsterdam? Blijf niet lopen met klachten of vragen. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met HPfysio via 020-7850589 of info@hpfysio.nl.

Is fysiotherapie wat voor mij? Vraag het de expert!

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog vragen? Vul het informatie formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

team_image
Fysiotherapeut

Wesley

team_image
Fysiotherapeut

Arjen

Is Manuele Fysiotherapie wat voor jou? Direct naar online boeken:

Maak gemakkelijk en snel 24/7 een online boeking bij één van onze Fysiotherapeuten.

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht