HPfysio nog beter bereikbaar met de Noord-Zuidlijn

De fysiotherapeut bereiken moet makkelijk en snel zijn. Onze locatie biedt beide mogelijkheden en bevindt zich tegenover de Rai, in het ROC gebouw waar ook de Dirk v/d Broek en de Action zich bevinden. Wij zijn bereikbaar op de volgende manieren:

Van Noord naar Zuid
 Of je nu van Amsterdam-Noord of Amsterdam-Zuid komt met de nieuwe Noord-Zuidlijn ben je snel bij ons op de praktijk aanwezig. Je stapt uit bij de halte Europaplein en loopt in drie minuten bij ons binnen. 

Bekijk het korte reistraject via de onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=vkA7YNPLlNQ

De trein
 Kom je per trein? Stap dan uit bij station Amsterdam RAI
en loop binnen vijf minuten bij HPfysio binnen. 

De bus
 Vanaf de VU, de Amstelveenseweg, de Maasstraat, de Waalstraat, Victorieplein of de President Kennedylaan brengt bus 62 je snel voor onze deur bij de halte Europaplein. Vanaf deze halte loop je binnen twee minuten bij ons naar binnen.

De Tram
 De wel bekende tram 4 stopt voor onze deur bij de halte Europaplein. Vanaf daar is het nog twee minuten lopen naar de praktijk. Loop langs de Dirk v/d Broek de roltrap omhoog en je vindt ons links gevestigd op de 1eetage. 

De auto
Met de auto zijn wij makkelijk te bereiken en is veel parkeergelegenheid is de parkeergarage onder ons. Typ de Gelrestraat 2 in op je navigatie om direct in de parkeergarage genaamd Flow Parking aan te rijden, neem de lift naar de eerste etage dan zie je ons direct aan je linker hand.

De fiets 
 Zowel aan de voor- en achterzijde zijn er voldoende plekken om je fiets te stallen gedurende tijd dat je bij ons bent. Ben je erg gehecht aan je fiets en ben je bang voor diefstal, laat het ons weten en neem hem via de lift even mee bij ons naar binnen. 

Hulp van HPfysio   
Heb je een blessure of fysieke klacht? Of heb je toch nog vragen hoe je ons het beste kan bereiken? bel ons direct op 020 78 505 89 of Whatsapp ons op 06 247 99 400