Dry needling in Amsterdam bij Healthy Performance Fysio

Het kan knap lastig zijn van fysieke problemen af te komen. Dry needling in Amsterdam kan een effectieve oplossing zijn. Dit is een vrij nieuwe techniek, toegepast door een fysiotherapeut, waarbij middels ontspanning pijn bestreden kan worden en beweeglijkheid weer terug komt. Wil je weten wat dry needling in Amsterdam bij HPfysio precies is en of het geschikt is voor jou? Lees hieronder verder of neem contact met ons op.

Geen knopen meer dankzij dry needling in Amsterdam

Er zijn verschillende manieren waardoor er een bepaalde knoop in de spieren kan ontstaan. Door een verkeerde beweging te maken bijvoorbeeld, door langdurig de verkeerde houding te hebben of door langdurig gebruik, of overbelasting van de spieren. Er kan dan acute pijn ontstaan in de desbetreffende spier, of dit kan zelfs uitstralen naar andere delen van het lichaam. Daarnaast wordt bewegen vaak moeilijker en kun je minder kracht in de spieren ervaren. Door het triggerpoint, de plek waar de knoop zich bevindt, te stimuleren, ontspant de spier zich en verdwijnt de knoop. Dit wordt gedaan door een droge acupunctuurnaald in te brengen in de spier. Vergis je niet; dry needling in Amsterdam is niet hetzelfde als acupunctuur. De naaldjes worden namelijk dieper ingebracht en enkel op de triggerpoints. Gelukkig voel je het inbrengen van de naadjes bijna niet. Alleen de reactie van de spier voel je duidelijk, die zich kort even zal aanspannen om zich vervolgens echt te ontspannen: weg knoop!

HPfysio past dry needling in Amsterdam professioneel toe

De behandeling begint door het lokaliseren van de klachten en triggerpoints. Dit gebeurt met een gesprek waarin jij jouw klachten kunt aangeven en met een onderzoek van de spieren. Beweegt alles naar behoren en waar zit precies de pijn? Daarna kan de behandeling van start. HPfysio is gespecialiseerd in de behandelmethode van dry needling in Amsterdam en helpt je graag verder je weer pijnloos en vrij te kunnen bewegen, of het nu gaat over de armen, benen, wervelkolom of de kaakregio (wat hoofdpijn veroorzaakt). Neem contact op met HPfysio voor dry needling in Amsterdam.

Download hier de brochure:

Is Dry-Needling wat voor mij? Vraag het de expert!

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog vragen? Vul het informatie formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Fysiotherapeut
WESLEY

Fysiotherapeut
LI

Fysiotherapeut
ARJEN

Neem contact op

Ja, ik wil een gratis check

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contact informatie
Verified by MonsterInsights