Osteopathie Amsterdam

Osteopathie van Weerdenburg: bij Healthy Performance Fysiotherapie

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manuele geneeswijze die uitgaat van een holistische visie. Het is dus veel meer dan alleen een manuele geneeswijze. Een osteopaat ziet de spieren, gewrichten, botten, zenuwweefsel en bindweefsel niet alleen los van elkaar. Een osteopaat beschouwt het lichaam als één geheel.

De plek waar de pijn zich bevindt, is vaak niet de oorzaak van de klacht. Daarom behandelt een osteopaat vaak ook op andere plaatsen dan waar de pijn of het symptoom zich bevindt. Uiteraard is het doel de pijn of het symptoom te laten verdwijnen op de plek waar je deze voelt. 

Osteopaten hebben een uitgebreide en grondige kennis van het menselijk lichaam. Zij baseren zich voor deze holistische visie op anatomie, fysiologie, neurologie, psychologie en biomechanica.

Alle weefsels in ons lichaam zijn met elkaar verbonden. Zij hebben elkaar nodig om gezond en zonder klachten te kunnen functioneren!

Wesley van Weerdenburg is werkzaam bij Healthy Performance Fysiotherapie op de Europaboulevard als osteopaat in Amsterdam.  Wil je een uitgebreid lichamelijk onderzoek en weten wat osteopathie voor jou kan betekenen? Druk op onderstaande knop om de website te bezoeken of direct je afspraak te maken. 

osteopathie

Ja, ik wil een gratis check

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contact informatie
Verified by MonsterInsights