Resultaatgerichte personal training in Amsterdam Zuid bij HPfysio

Lukt het je maar niet om je fitnessdoelen te realiseren? Of kamp je met blessures en klachten? De gespecialiseerde fysiotherapeuten en personal trainers van HPfysio personal training Amsterdam Zuid helpen jou om lichamelijke klachten te verlichten of zelfs geheel te elimineren. Bij onze praktijk kun je terecht voor verschillende behandelingen die er op gericht zijn om jou weer helemaal in vorm te brengen. HPfysio personal training Amsterdam biedt fysiotherapie, revalidatie, manuele therapie, psycho somatiek, sportfysiotherapie, handfysiotherapie, dry needling en personal training. 

Het verhelpen van veelvoorkomende klachten

Een actieve levensstijl is gezond, maar kan soms toch voor blessures of irritaties zorgen. Veelvoorkomende klachten zijn bijvoorbeeld vermoeidheid, stijfheid, hoofdpijn, spierpijn en duizeligheid. Deze pijn maakt het lastig of zelfs onmogelijk om bepaalde bewegingen uit te voeren, wat ernstige belemmeringen kan opleveren in het dagelijks leven. Om deze problemen optimaal te kunnen behandelen zullen de fysiotherapeuten van HPfysio personal training Amsterdam Zuid de oorzaak van jouw klachten door middel van een uitgebreid onderzoek vaststellen. Op basis hiervan wordt een behandelingsplan opgesteld. 

Een persoonlijke aanpak
Geen lichaam is hetzelfde; dat begrijpen de ervaren fysiotherapeuten van HPfysio personal training Amsterdam als geen ander. Wanneer je kiest voor een behandeling bij HPfysio wordt er altijd een persoonlijk plan opgesteld dat aansluit op jouw wensen en startniveau. Op deze manier worden jouw klachten tijdens de personal training zo effectief mogelijk verholpen en bereik je jouw doelen sneller. 

Personal training in Amsterdam Zuid? Neem contact op

HPfysio is gevestigd in winkelcentrum Europaplein aan de Europaboulevard, tegenover RAI Amsterdam. De praktijk is goed bereikbaar met de fiets, trein, tram en metro. Daarnaast is er mogelijkheid tot betaald parkeren in de Qpark parkeergarage. 

Loop je momenteel met klachten of vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HPfysio via 020-7850589 of info@hpfysio.nl. Wij vertellen je graag meer over onze personal training in Amsterdam.

Hoe kan ik zo goed mogelijk sporten onder begeleiding? Vraag het de expert!

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog vragen? Vul het informatie formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Fysiotherapeut
WESLEY

Fysiotherapeut
LI

Fysiotherapeut
ARJEN

Neem contact met ons op

Ja, ik wil een gratis check

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contact informatie
Verified by MonsterInsights