Psychosomatische fysiotherapie Amsterdam helpt je écht verder

Soms hebben lichamelijke klachten geen oorzaak die direct duidelijk is. Psychische en sociale factoren spelen een steeds grotere rol hierbij. Psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam is speciaal ingericht op mensen met lichamelijke klachten die voortkomen uit bijvoorbeeld stress of vermoeidheid. Pijnen zonder duidelijke achtergrond moeten op een eigen manier behandeld worden. Bij psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam Zuid wordt gewerkt met ademhalingstechnieken, massages, fysieke training en andere lichaamsgerichte behandelingen om de klachten te bestrijden.

Zelf verder na psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Psychosomatische fysiotherapie Amsterdam begint met in kaart brengen van de problemen. Daarna stellen we een behandeltraject op waarbij gekeken wordt naar jouw specifieke klachten en wensen. Wanneer de behandelingen verricht zijn, heb je meer kennis over fysieke en mentale spanning zodat je hier zelf meer controle over hebt. De behandelingen bij psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam zijn dus niet bedoeld als een eeuwigdurend traject. Integendeel: het is de bedoeling dat je zelf leert hoe je kunt herstellen op het moment dat psychische en sociale factoren zorgen voor lichamelijke ongemakken. En heb je een aanvullend pakket in je zorgverzekering voor fysiotherapie, dan vallen de kosten voor psychosomatische fysiotherapie in Amsterdam Zuid onder dezelfde groep.

Vandaag nog een afspraak maken

Fysieke, mentale en psychische klachten zijn bijzonder vervelend. Zij zorgen ervoor dat dagen lang en moeizaam worden, waarbij optimaal presteren zo goed als onmogelijk is. Wil je van de klachten af en wil je zelf leren hoe je kunt herstellen én de controle terug kunt krijgen over je eigen gesteldheid? Maak dan vandaag nog een afspraak met de experts bij Psychosomatische fysiotherapie Amsterdam Zuid. Je kunt ons direct mailen op info@hpfysio.nl. Je kunt ons ook via het contactformulier vragen contact met jou op te nemen. Wil je direct iemand persoonlijk spreken om een afspraak te maken? Dan kun je Healthy Perfomance Fysio ook gewoon bellen op 020 78 505 89.

Download hier de brochure:

Is Psycho Somatiek wat voor mij? Vraag het de expert!

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog vragen? Vul het informatie formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Fysiotherapeut
WESLEY

Fysiotherapeut
LI

Fysiotherapeut
ARJEN

Download hier de brochure:

Ja, ik wil een gratis check

Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contact informatie
Verified by MonsterInsights